Aktivace Draft Sight

Toto fórum obsahuje 25 odpovědí a 9 diskutujících a naposledy bylo upraveno uživatelem Profile photo of Jarda Dejmek Jarda Dejmek před 2. 1. 2019 10:43.

Zobrazeno: 16 (z 26 celkem)
  • Autor
    Příspěvky
  • Aktivace Draft Sight #73341
    methaes
    Účastník
    17 příspěvků

    Takže jsem to odinstaloval s pomocí doporučeného programu Revo včetně všech odkazů a nainstaloval verzi 2018 SP2 X64 a dělá to stále to stejné… 🙁 Máme v práci nové ajťáky, tak tam asi něco po… nebo co -> zeptám se a snad chybu najdeme…

    Děkuji ale všem za snahu…

    Aktivace Draft Sight #73342
    Profile photo of radecek.ikradecek.ik
    Účastník
    125 příspěvků

    zkuste ještě tohle https://draftsight-forum.cz/

    Aktivace Draft Sight #73343
    Profile photo of radecek.ikradecek.ik
    Účastník
    125 příspěvků

    mě to funguje takto: odinstaloval jsem verzi 2018 SP0, pak instaloval SP2 -> spustil *.exe instalační soubor jako správce, nainstaloval, spustil, aktivoval a do minuty přišel aktivační mail.

    Aktivace Draft Sight #73344
    methaes
    Účastník
    17 příspěvků

    Zkusil jsem dle odkazu https://draftsight-forum.cz/viewtopic.php?f=19&t=2012 vše a stejně nic, tak už fakt nevím…

    Používám firefox, tak jsem tam přidal tu vyjímku a nic…

    Když jsem to dal instalovat, tak se mě to zeptalo na admin, protože klasický účet mám pod doménou -> přece nemůže být rozdíl zda to spustím jako admin, či mě to o admina(kterého mám lokálního) požádá před instalací ne?

    Aktivace Draft Sight #73345
    tonemas
    Účastník
    32 příspěvků

    Zdravím.

    Taky jsem měl problém s aktivací.

    Stačilo spustit Draft jako správce a aktivace najednou proběhla.

    Aktivace Draft Sight #73346
    methaes
    Účastník
    17 příspěvků

    To už mi tady radili a zkusil jsem to a nic… nastavil jsem přímo spustit jako správce v záložce kombatibilita, protože účet co používám je pod doménou, avšak bez úspěchu… 🙁 Když to tak spočítám, tak jsem to aktivoval už asi 20x avšak pouze na jedno spuštění, jak jsem psal…

    Tož nevím jestli při každé potřebě spuštění to mám tak aktivovat? 😀

    Aktivace Draft Sight #73347
    Tomáš
    Účastník
    135 příspěvků

    Asi je to blbost, ale zkus toto. Připoj se na net na nejake jiné síti a proveď aktivaci.

    Já jsem altivaci delal taky snad 20x než se podařilo 😁

    Aktivace Draft Sight #73348
    methaes
    Účastník
    17 příspěvků

    Huráááá už to mám… tak jsem se dle tvé rady připojil na rychlou wifi síť a aktivační email jsem spustil pro jistotu 2x při vyskočení toho okna, jak dokončit aktivaci a normálně to běží a to dokonce i po restartu PC, takže paráda -> vypadá to, že kabelová síť, která je tu pomalá, dělala problém -> to bych fakt nečekal, že to bude taková blbost… 🙂

    Aktivace Draft Sight #74962
    Robert Pejša
    Účastník
    1 příspěvků

    Zdravím,

    dnes jsem měl také problém s registrací, hlavní je mít koncovku .cz

    Ať už seznam, centrum něco. Na gmail.com mi to nešlo.

    Takže pokud se registrujete v České republice, chce to koncovku .cz

    S pozdravem

    Bobika

    • Tato odpověď byla upravena 30. 12. 2018 17:25 uživatelem Profile photo of Robert PejšaRobert Pejša.
    Aktivace Draft Sight #74981
    methaes
    Účastník
    17 příspěvků

    Zdravím,

    koncovku mailu jsem cz měl -> jak jsem psal, tak to byl problém rychlosti internetu, poněvadž nedávno jsem musel znovu aktivovat (máme už mnohem rychlejší internet) a vše proběhlo naprosto bez problémů… 😉

    Aktivace Draft Sight #74982
    Profile photo of Jarda DejmekJarda Dejmek
    Účastník
    273 příspěvků

    ano, s koncovkou to asi nemá co dělat. To byla první věc, co jsem zkoušel – pracovní mail mám na gmail.com, soukromej na seznam.cz a je to uplně fuk. A nakonec se to povedlo aktivovat právě na gmail

Zobrazeno: 16 (z 26 celkem)

Odpověď na: Aktivace Draft Sight

Přidávat témata do fóra mohou pouze přihlášení uživatelé.

Chcele-li přidat nové téma, nebo se zaregistrujte.