Téma: Na externím monitoru se po každém kliknutí zmenší UI SolidWorks - MůjSolidworks.cz

Autor
Příspěvky

14. 9. 2017 v 13:39

Na externím monitoru se po každém kliknutí zmenší UI SolidWorks #70521

pepe
Účastník
682 příspěvků

Ahoj všem,

v práci i doma se setkávám s tím, že když připojím k NTB HP ZBOOK G4 externí monitor. Tak při práci v Solidu se skaždým kliknutím změnšuje grafická plocha. Je to velice nepříjemné.

Nemáte někdo zkušenost s řešením takové hloupé chyby? Je to docela otravné. Nepomohl mi ani jiný ovladač grafiky, restart nastavení, reinstalace a další postupy..

Díky za rady.

15. 9. 2017 v 12:31

Odpověď na: Na externím monitoru se po každém kliknutí zmenší UI SolidWorks #70522

Jerry
Účastník
27 příspěvků

Zdravím Pepe,

na tvoji otázku odpověď bohužel neznám, ale rád bych slyšel tvůj názor na HP ZBOOK G4. Mám totiž v plánu si takový pořizovat a nikde jsem neobjevil smysluplnou recenzi, v níž bych se dozvěděl, jak NTB zvládá SolidWorks a další práci. Budu velice rád, když se mi ozveš klidně do zpráv, abychom nespamovali tohle důležité téma, které mě rovněž zajímá.

Jestli nalezneš chvíli volného času, napiš mi s jakým typem NTB přesně pracuješ a případně i nějakou tu recenzi a dosavadní dojmy.

Předem díky.

4. 10. 2017 v 20:45

Odpověď na: Na externím monitoru se po každém kliknutí zmenší UI SolidWorks #70617

Jiří Šveněk
Účastník
6 příspěvků

Ahoj všem, v práci i doma se setkávám s tím, že když připojím k NTB HP ZBOOK G4 externí monitor. Tak při práci v Solidu se skaždým kliknutím změnšuje grafická plocha. Je to velice nepříjemné. Nemáte někdo zkušenost s řešením takové hloupé chyby? Je to docela otravné. Nepomohl mi ani jiný ovladač grafiky, restart nastavení, reinstalace a další postupy.. Díky za rady.

 

Zkus na plose pravou mys > nastaveni zobrazeni > vyber na externi monitor  > pokud u meritko a rozlozeni vidíš ze ti system doporucuje odhlásit uzivatele potvrd to znovu se prihlas a mělo by vse byt korektni (restart nepomaha … pouze odhlaseni uzivatele)  snad to pomuze

5. 10. 2017 v 9:15

Odpověď na: Na externím monitoru se po každém kliknutí zmenší UI SolidWorks #70618

pepe
Účastník
682 příspěvků

Díky moc za tip! Nedoporučoval mi odhlásit uživatele, ale když jsem nastavil stejné zvětšení windows na obou monitorech stejně (původně měl NTB 125% a ext. monitor 100%) a pak provedl restart NTB, tak už bylo vše OK. Tobě Windows hlásí, že potřebují odhlásit/přihlásit?? S tím jsem se asi ještě nesetkal 🙂

Odpověď na téma

Reklama

Reklama