Téma: Vazby - MůjSolidworks.cz

Autor
Příspěvky

1. 4. 2010 v 19:07

Vazby #51779

Anonymous
Člen
318 příspěvků

Nazdarek So-lidi,jsem tu nový,občas (skoro co druhý den 🙂 )si něco naskicuji,vyzkouším apod v SW 2009.Ale o co jde.Udělal jsem si kdysi sestavu sklíčidla na soustruh a nešla mi vazba mezi čelistmi a tím talířem na kterém je po spirále drážka pro vedení oněch čelistí.Všechno mi šlo,vše se točilo jak mělo,ale převod mezi tím talířem a čelistmi nešel.Bohužel sestavu již nemám,zůstala v bývalé práci,ale pokud by někdo věděl jak s tou vazbou – převodem tak díky za radu.

7. 4. 2010 v 12:00

Re:Re: Vazby #53736

Honzza
Člen
25 příspěvků

Osa drážky má jistě skicu, takže zavazbit ke středu čepu co v tom běhá. Skicy musí být v jedné rovině, když tak v čepu potřebnou skicu udělat. pokud se drážka skládá z více entit, tak je nahradit splajnem. Občas se to kouše, potom je třeba vazbu potlačit, kousek s tím pohnout a vazbu uvolnit. Takhle třeba běhá kulisový mechanismus na obrázku, pokud se mně ho podaří vložit.

Pokud mají běhat např. 3 čelisti, tak nejde vazbit každou zvlášť, protože to zkolabuje. Stačí zavazbit jednu čelist a ostatní udělat jako pole součástí. Budou se bude (možná :=) hýbat všechno.

Odpověď na téma

Reklama

Reklama