Hladiny čar ve výkresech
10. 2. 2009 v 11:22
Hladiny čar ve výkresech #51532
Anonymous
Člen
318 příspěvků
Dobrý den, jde v sw nastavit aby viditelné hrany byly v mnou nastavené hladine „viditelné“ skryté hrany v hladině „skrytá“ ? Jde mi o to abych pak pokud budu potřebovat uložit výkres do .dwg aby zůstaly čáry v hladinách viditelná, skrytá.
V nápovědě jsem našel nastavení Typ čáry pro součást – tam nastavím hladinu ale pro vsechny čáry jedné součásti ne pro každý typ čáry zvlášť.
Díky za odpověď
10. 2. 2009 v 11:27
Re:Re: Hladiny čar ve výkresech #52764
alda
Účastník
233 příspěvků
V dialogu Uložit (zvolit format dwg)/Možnosti – zapnout funkci mapování entit do dwg. Při ukládání se pak zobrazí dialog, kde lze entity přiřadit různým hladinám.
26. 2. 2013 v 8:56
Re:Re: Hladiny čar ve výkresech #52765
tomatom
Účastník
63 příspěvků
Jde v SW2011 nastavit aby pomocna geometrie (kdyz si neco do vykresu rucne dokresluji pomocnou geometrii) byla prirazena konkretni hladine v moznostech jsem nasel koty, zkoseni, rezy atd. ale nikde nevidim moznost zmenit hladinu pro skicu
27. 2. 2013 v 15:20
Re:Re: Hladiny čar ve výkresech #52766
pepe
Účastník
682 příspěvků
Ahoj, myslím si, že pokud by se dala hladina přednastavit i pro entity skic, tak by tato volba byla mezi ostatními ve Vlastnostech dokumentu (tam ale není). Asi ti nezbude než to obejít jinak:
– zapni si výběrový filtr pro skici, přetáhni výběrové okno přes výkres, hladinu nastav dodatečně
nebo
– před skicováním vyber hladinu a všechno co naskicuješ se ti do ní automaticky umístí
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
Jak zefektivnit procesy v podniku
-
Podpora vzdělávání v roce 2023
-
Nálepky v SOLIDWORKSu #4: Model krabice
-
Nálepky v SOLIDWORKSu #3: Model krabice
-
Nálepky v SOLIDWORKSu #2: Model krabice
-
Nálepky v SOLIDWORKSu #1: Úvod
-
Představujeme program konference 3DEXPERIENCE World 2023
-
SOLIDWORKS 2023: Přepisování v kusovnících
-
Hlasujte pro Top Ten vylepšení SOLIDWORKSu 2024
-
SOLIDWORKS 2023: Co je nového v příkazu Řez
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.