Klasické zobrazení

Otvorit part v zostave

Úvod Obsah fóra SolidWorks Sestava Otvorit part v zostave

Toto fórum obsahuje 14 odpovědi a 4 diskutujících a naposledy bylo upraveno uživatelem Makimaki před 8.2.2019 14:06.

  • Autor
    příspěvky
  • Otvorit part v zostave
    Citovat #75305
    Danker
    Účastník
    8 příspěvků

    Dobry den neviem  ci tu uz niekto pisal ale potreboval by som vediet ako otvorim part v zostave na novej ploche ak mi niekto poslal mailom zostavu a neskladal som ju ja v pc v solidworkse. Dakujem sa odpovede. Je to komplikovane nnapisane, dufam ze to pochopite

    Otvorit part v zostave
    Citovat #75341
    radecek.ikProfile photo of radecek.ik
    Moderátor
    170 příspěvků

    ahoj, v sestavě v grafické ploše klikni na součást a z nabídky vyber první ikonu Otevřít díl nebo čtvrtou ikonu Upravit díl.

    Přílohy
    1. otevřít-díl.png (18 kB)
    Otvorit part v zostave
    Citovat #75343
    Danker
    Účastník
    8 příspěvků

    Ahoj praveze ja tam tu ikonu nemam ani jednu z tych dvoch ked otvorim zostavu ktoru mi niekto poslal na mail. U mojich zostavach ktore som robil ja v pc tak to ide bez problemov

    Otvorit part v zostave
    Citovat #75344
    radecek.ikProfile photo of radecek.ik
    Moderátor
    170 příspěvků

    těžko říct takhle z hlavy, pošli tu sestavu

    Otvorit part v zostave
    Citovat #75345
    Danker
    Účastník
    8 příspěvků

    V zostave nie je problem..nieco v nastaveniach je zle pretoze miesto zltej ikony na partoch mi ukazuje zltu ikonu so zelenou sipkou..ked budem na pc hodim tu screen

    Otvorit part v zostave
    Citovat #75346
    Pepa_71
    Účastník
    66 příspěvků

    Ahoj, musíš zrušit provázání se zdrojovým souborem STEP. Už se to tu řešilo:

    http://www.mujsolidworks.cz/forum/topic/step-na-format-na-sldprt/

    Jestli se chceš této nové „super“ funkce zbavit i do budoucna tak si ji vyhoď v nastvení SW viz. obrázek.

    Přílohy
    1. Interconnect.jpg (79 kB)
    • Tato odpověď byla upravena 6.2.2019 17:36 uživatelem Profile photo of Pepa_71Pepa_71.
    Otvorit part v zostave
    Citovat #75350
    Danker
    Účastník
    8 příspěvků

    Dakujem pekne funguje to..lenze ked ked otvorim zostavu tak 2 party mi zle naimportuje (vid.obrazok) a to iste robi aj pri inych zostavach..vzdy 2 party zle naimportuje..pise“ warning nazov_partu has rebuild errors

    • Tato odpověď byla upravena 7.2.2019 13:52 uživatelem Profile photo of Tomáš DankoDanker.
    Otvorit part v zostave
    Citovat #75352
    Danker
    Účastník
    8 příspěvků

    IMG_20190207_134924

    Otvorit part v zostave
    Citovat #75353
    radecek.ikProfile photo of radecek.ik
    Moderátor
    170 příspěvků

    to může být problém exportovaného souboru z jiné aplikace. solidworks například neumí vyhodnotit nulovou tloušťku v modelu.

    zkus ještě spustit diagnostiku importu

    Otvorit part v zostave
    Citovat #75354
    Danker
    Účastník
    8 příspěvků

    Porad mi prodim ta kde je ta diagnostika lebo mne ju vzdy davalo automaticky, ale teraz mi nebabehla. Diky

    Otvorit part v zostave
    Citovat #75355
    radecek.ikProfile photo of radecek.ik
    Moderátor
    170 příspěvků

    diagnostiku importu lze provést, pokud ještě není ve stromě prvků další prvek (například nějaká úprava na modelu).

    klikni pravým tlačítkem prvek Importovaný a v rozbalovací nabídce vyber Diagnostika importu. chyby pak můžeš nechat automaticky opravit.

    Přílohy
    1. diagnostika-importu.png (28 kB)
    Otvorit part v zostave
    Citovat #75359
    Danker
    Účastník
    8 příspěvků

    Dal som diagnostiku toho partu a toto mi vypisalo. Nejaka rada ako to automaticky opravit?

    Otvorit part v zostave
    Citovat #75360
    Danker
    Účastník
    8 příspěvků
    Přílohy
    1. IMG_20190208_072222.jpg (2 MB)
    Otvorit part v zostave
    Citovat #75363
    radecek.ikProfile photo of radecek.ik
    Moderátor
    170 příspěvků

    postup máš výše, toto je jen zpráva o chybách

    Otvorit part v zostave
    Citovat #75366
    Makimaki
    Účastník
    16 příspěvků

    Někdy po diagnostice pomohlo odstranit plochy nebo mezery mezi plochami, pokud je nepomohlo přímo vyřešit.

    • Tato odpověď byla upravena 8.2.2019 14:07 uživatelem Profile photo of MakimakiMakimaki.
Zobrazeno: 1 až 15 (z 15 celkem)

Odpověď na: Otvorit part v zostave

Přidávat témata do fóra mohou pouze přihlášení uživatelé.

Chcele-li přidat nové téma, nebo se zaregistrujte.