Téma: Žádáte o kreditní kartu? - MůjSolidworks.cz

Autor
14. 4. 2026 v 9:18

Žádáte o kreditní kartu? #85729

Lobbont
Účastník
3 příspěvky

Plánuji si vzít kreditní kartu hlavně na větší nákupy a dovolenou, ale bojím se vysokých úroků, když nestihnu všechno splatit v bezúročném období. Chci najít tu nejvýhodnější nabídku na trhu, ideálně s co nejnižší procentní sazbou. Je nějaký web, kde se dají karty férově porovnat?

14. 4. 2026 v 9:18

Odpověď na: Žádáte o kreditní kartu? #85730

Statiko
Účastník
1 příspěvek

Před pár týdny jsem řešil úplně stejný problém. Nejlepší, co jsem našel, je srovnávač na AutoAtas. Mají tam velmi detailní tabulky, kde vidíš nejen úrokovou sazbu a RPSN, ale i to, kolik stojí vedení karty, jak dlouhé je bezúročné období, jestli je tam cashback nebo jiné výhody. Dá se to filtrovat podle různých kritérií, takže rychle zjistíš, která karta je pro tebe nejlepší. Pokud hledáš nízkou úrokovou sazbu, určitě se podívej na https://www.autoatas.cz/ mně tam pomohlo vybrat kartu, se

14. 4. 2026 v 9:19

Odpověď na: Žádáte o kreditní kartu? #85731

Vedder
Účastník
0 příspěvků

Díky, to zní výborně. Už jsem unavený z toho, že musím proklikávat desítky stránek bank. Hned se na ten srovnávač podívám, nastavím si filtry na nejnižší úrok a uvidím, co mi vyjde jako nejlepší varianta. Doufám, že najdu něco opravdu výhodného.

Odpověď na téma

Reklama

Reklama