Téma: Žádáte o kreditní kartu? - MůjSolidworks.cz
14. 4. 2026 v 9:18
Žádáte o kreditní kartu? #85729
Lobbont
Účastník
3 příspěvky
Plánuji si vzít kreditní kartu hlavně na větší nákupy a dovolenou, ale bojím se vysokých úroků, když nestihnu všechno splatit v bezúročném období. Chci najít tu nejvýhodnější nabídku na trhu, ideálně s co nejnižší procentní sazbou. Je nějaký web, kde se dají karty férově porovnat?
14. 4. 2026 v 9:18
Odpověď na: Žádáte o kreditní kartu? #85730
Statiko
Účastník
1 příspěvek
Před pár týdny jsem řešil úplně stejný problém. Nejlepší, co jsem našel, je srovnávač na AutoAtas. Mají tam velmi detailní tabulky, kde vidíš nejen úrokovou sazbu a RPSN, ale i to, kolik stojí vedení karty, jak dlouhé je bezúročné období, jestli je tam cashback nebo jiné výhody. Dá se to filtrovat podle různých kritérií, takže rychle zjistíš, která karta je pro tebe nejlepší. Pokud hledáš nízkou úrokovou sazbu, určitě se podívej na https://www.autoatas.cz/ mně tam pomohlo vybrat kartu, se
14. 4. 2026 v 9:19
Odpověď na: Žádáte o kreditní kartu? #85731
Vedder
Účastník
0 příspěvků
Díky, to zní výborně. Už jsem unavený z toho, že musím proklikávat desítky stránek bank. Hned se na ten srovnávač podívám, nastavím si filtry na nejnižší úrok a uvidím, co mi vyjde jako nejlepší varianta. Doufám, že najdu něco opravdu výhodného.
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
O školy v SolidVision pečuje nová EDU manažerka Martina Vrbová -
SolidVision zve zástupce škol na tradiční EDU konferenci -
Zúčastněte se největší české události o 3D tisku -
Model Mania 2024: Změna návrhu #2 -
Model Mania 2024: Změna návrhu #1 -
Model Mania 2024: Postup modelování #3 -
Postup modelování příruby #5 -
Postup modelování příruby #4 -
Model Mania 2024: Postup modelování #2 -
Postup modelování příruby #3

Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.