Klasické zobrazení

zamrzání Solidworks 2016

Úvod Obsah fóra SolidWorks Sestava zamrzání Solidworks 2016

Toto fórum obsahuje 9 odpovědí a 3 diskutujících a naposledy bylo upraveno uživatelem dejmos Profile photo of Jarda Dejmek před 24.6.2020 09:31.

  • Autor
    příspěvky
  • zamrzání Solidworks 2016
    Citovat #79133
    dejmosProfile photo of Jarda Dejmek
    Účastník
    301 příspěvků

    čau, mám SW 2016 Professional SP2.0, lokální licence. Když dělám, odejdu od PC a třeba po 15ti minutách se vrátím, strašně se to zpomalí. Stačí restartovat SW a jede to zase normálně. Napadne někoho, co s tím?

    Kreslím na této stanici https://www.dell.com/cz/domacnosti/p/precision-t5810-workstation/pd,, Nvidia Quatro K4200, je jen doplněná o SSD disk. Je to už stará mrcha asi by to chtělo vyměnit 😀

    zamrzání Solidworks 2016
    Citovat #79135
    radecek.ikProfile photo of radecek.ik
    Moderátor
    209 příspěvků

    ahoj, to těžko říct takhle z hlavy. mohlo by to způsobovat více věcí, např nastavení napájení na rovnováhu, starší ovladač GK, nastavení GK, případně i nějaká utilitka od Dellu, plný disk, úloha win běžící na pozadí, indexace? chce to zkontrolovat běžící procesy, vytížení procesoru, paměti

    jaké máš win? pokud 10 po nějakých aktualizacích, pak bych zkusil opravu solidworks.

    zamrzání Solidworks 2016
    Citovat #79136
    dejmosProfile photo of Jarda Dejmek
    Účastník
    301 příspěvků

    ahoj, to těžko říct takhle z hlavy. mohlo by to způsobovat více věcí, např nastavení napájení na rovnováhu, starší ovladač GK, nastavení GK, případně i nějaká utilitka od Dellu, plný disk, úloha win běžící na pozadí, indexace? chce to zkontrolovat běžící procesy, vytížení procesoru, paměti jaké máš win? pokud 10 po nějakých aktualizacích, pak bych zkusil opravu solidworks.

    koupil jsem to s win 10 Pro. Ovladače GK poslední (aktualizováno před pár dny), právě taky vůbec netuším, dřív mi to nedělalo. Jakoby si Solid po nějaký době provozu něco zahltil datama a zpomalí se 🙁 Zkusit solid přeinstalovat? To jsem nedělal, zkusím

    zamrzání Solidworks 2016
    Citovat #79137
    radecek.ikProfile photo of radecek.ik
    Moderátor
    209 příspěvků

    mohlo by to být po aktualizacích windows, myslím, že reinstal nebo oprava by mohla pomoct

    zamrzání Solidworks 2016
    Citovat #79143
    dejmosProfile photo of Jarda Dejmek
    Účastník
    301 příspěvků

    Jak je to s instalačkou solidu? Mám tu na DVD 2016 SP0, tenkrát v rámci aktualizací se mi stáhla ještě SP 2.0. Můžu nainstalovat SP0 a ta SP 2.0 se mi stáhne nebo tím o tu SP2 přijdu? Díky

    zamrzání Solidworks 2016
    Citovat #79145
    radecek.ikProfile photo of radecek.ik
    Moderátor
    209 příspěvků

    na stahování novějších verzí potřebuješ mít zaplacené údržby. pokud už nemáš, zkus kontaktovat svého prodejce, zda ba ti neposkytl instalaci novější verze SP2 např. jako ISO

    zamrzání Solidworks 2016
    Citovat #79149
    KYM66
    Účastník
    9 příspěvků

    Já mám instalační souboury uložený v dokumentech ve složce „SolidWorks downloads“. Ale asi bude záležet jakým způsobem se provádí aktualizace. Já tu mám instaláky už od 2009. Ale mám tu i SW 2016 SP02.

    Takže kdybys to nesehnal jinak, poslal bych ti to na CD/DVD.

    • Tato odpověď byla upravena 11.6.2020 14:52 uživatelem Profile photo of Alexander ŠimečekKYM66.
    zamrzání Solidworks 2016
    Citovat #79151
    dejmosProfile photo of Jarda Dejmek
    Účastník
    301 příspěvků

    Já mám instalační souboury uložený v dokumentech ve složce „SolidWorks downloads“. Ale asi bude záležet jakým způsobem se provádí aktualizace. Já tu mám instaláky už od 2009. Ale mám tu i SW 2016 SP02. Takže kdybys to nesehnal jinak, poslal bych ti to na CD/DVD.

    Já loni kupoval nové PC, takže to tam nemám 🙁 Zítra ještě zkusím zatelefonovat přímo obchoďákoj, který mi tuhle nabízel 2019, pak když tak poprosím ten soubor, jestli to půjde..Dík

    zamrzání Solidworks 2016
    Citovat #79164
    dejmosProfile photo of Jarda Dejmek
    Účastník
    301 příspěvků

    Já mám instalační souboury uložený v dokumentech ve složce „SolidWorks downloads“. Ale asi bude záležet jakým způsobem se provádí aktualizace. Já tu mám instaláky už od 2009. Ale mám tu i SW 2016 SP02. Takže kdybys to nesehnal jinak, poslal bych ti to na CD/DVD.

    Můžu o něj tedy poprosit? Pošlu SZ, díky

    zamrzání Solidworks 2016
    Citovat #79263
    dejmosProfile photo of Jarda Dejmek
    Účastník
    301 příspěvků

    Já mám instalační souboury uložený v dokumentech ve složce „SolidWorks downloads“. Ale asi bude záležet jakým způsobem se provádí aktualizace. Já tu mám instaláky už od 2009. Ale mám tu i SW 2016 SP02. Takže kdybys to nesehnal jinak, poslal bych ti to na CD/DVD.

    nejde mi odsud poslat zpráva, pořád to píše ať to zkusím znovu a nic..

    Tady je na mě kontakt https://www.jdkonstrukce.cz/Kontakt/

    zamrzání Solidworks 2016
    Citovat #79290
    dejmosProfile photo of Jarda Dejmek
    Účastník
    301 příspěvků

    vyřešenou koupí 2020 😀

Zobrazeno: 1 až 11 (z 11 celkem)

Odpověď na: zamrzání Solidworks 2016

Přidávat témata do fóra mohou pouze přihlášení uživatelé.

Chcele-li přidat nové téma, nebo se zaregistrujte.