Téma: kONFIGUROVATELNÁ SESTAVA - MůjSolidworks.cz

Autor
Příspěvky

16. 2. 2012 v 12:00

kONFIGUROVATELNÁ SESTAVA #52062

Dzuraj
Člen
19 příspěvků

Zdaravím,
měl bych dotaz ohledně 2konfiguraci v sestavě. Mám hlavní sestavu, ta se skládá z podsestav. Viz obr. v příloze. Hlavní potřebuji měnit konfiguraci(otevřeno-zavřeno). Otevřeno zavřeno mi ovlivňují díly, které jsou sestava v podsestavě(ty mají taky konfiguraci: otevřeno-zavřeno) viz.obr. Bohužel když si v příslušných konfig. v hlavní sest nastavím,aby mi tam seděly ty otevř. a zavř., tak se to stejně chová jako poslední zvolená konfig. u těch pantů.

Předem díky za odpovědi.

16. 2. 2012 v 14:09

Re:Re: kONFIGUROVATELNÁ SESTAVA #54660

.rf.
Účastník
423 příspěvků

A funguje vám to v samotné sestavě Čelní panel?
Hledal bych problém ve špatně nakonfigurovaných vazbách.

17. 2. 2012 v 12:42

Re:Re: kONFIGUROVATELNÁ SESTAVA #54661

Dzuraj
Člen
19 příspěvků

Jo byl tam problem v te sestavě „čelní panel“.
díky za nakopnutí.

27. 2. 2012 v 9:51

Re:Re: kONFIGUROVATELNÁ SESTAVA #54662

Dzuraj
Člen
19 příspěvků

Měl bych nový dotaz.Vztahující se k danému obrázku a konfiguracím.
Jde mi o to,že sestavu celou „IZV XX 02.0-A1Přestupník K2“ vkládám do další sestavy. V sestavě přestupník mám konfigurace otevřeno zavřeno. V dané sestavě mám dva díly nastavané fixní – aby se měnily dle vazeb určených. Když si otevřu sestavu „přestupník K2“, tak jsou dané fixní díly na svých místech. Když ale otevřu nadřazenější sestavu, do které vstupuje daný „přestupník K2“, tak mi ty díly s fixnim ukotvením se zobrazí rozhozené. Nejsou na místě jak jsou zavazbené. Musím při každem spuštění nejvyšší sestavy dát otevřít sestavu „Přestupník K2“, aby se dané fixní díly posunuly na své místo(dle vazeb).Pak musím dat save a zavřít. V hlavní sestavě se to aktualizuje.

Díky za nápady.

27. 2. 2012 v 10:28

Re:Re: kONFIGUROVATELNÁ SESTAVA #54663

.rf.
Účastník
423 příspěvků

A pokud v té nové sestavě nastavíte konfiguraci přestupníku na jinou polohu tak se nic nezmění?

28. 2. 2012 v 7:37

Re:Re: kONFIGUROVATELNÁ SESTAVA #54664

Dzuraj
Člen
19 příspěvků

Když nastavím jinou polohu, tak je to stále rozhozené. Teď jsem zkusil nastavit větší počet dílu na režim velkých sestav. Mám pocit, že tohle byl kámen úrazu. Teď když se mi spustí sestava bez modrých pírek na symbulu dílu nebo sestavy, tak se to chová správně a není stím problem. Zatím jsem to odskoušel jen u jednohé sestavy. Vyzkoušim ještě složitější a uvidím.

Odpověď na téma

Reklama

NABÍDKA PRÁCE

Reklama