Téma: na moderátora - MůjSolidworks.cz

Autor
Příspěvky

17. 5. 2016 v 1:54

na moderátora #65000

cervho
Účastník
28 příspěvků

e-mailem Ti odpovědět nelze. SolidWorks jako původně nejvíce přátelský modelář se v posledních 2 verzích velmi pohoršil. I Ty by sis mohl přečíst řadu negativních příspěvků na tomto fóru. Stabilita, nesmyslné kolapsy do verze 2014 stabilní aplikace. Konkrétně – co mohu udělat, aby SolidWorks vypadal a fungoval jako dříve ? Menu, ikony, strom historie, rychlost, stabilita ? Že nové verze neumí nic nového je veřejné tajemství. Tedy pokud nepočítám znepříjemění orientace pro dosavadní letité uživatele. Nový výkonnější  HW ? I7 nestačí ? Edge a inventor na tom běhá. Works přestal. Je to ta správná cesta ?

17. 5. 2016 v 8:19

Odpověď na: na moderátora #65010

andrew
Moderátor
65 příspěvků

Cervho: to, co ukazuješ v posledních příspěvcích, je flame a hate. což není to, co bys měl udělat, aby solidworks vypadal jako dříve. místo toho radši kontaktuj svého prodejce a řeš s ním konkrétní věci tak, aby je prodejce mohl reportovat vývojářům.

toto f=orum je určeno pro uživatele, kteří chtějí konstruktivně a v klidu diskutovat a řešit věci .. a ne pro hejtování a bezprizorní osočování

pokud máš potřebu někomu poslat zprávu, použij SZ

 

17. 5. 2016 v 23:53

Odpověď na: na moderátora #65054

cervho
Účastník
28 příspěvků

Beru, respektuji a chápu. Vyplakal jsem se na místě, které k tomu není určeno. Nechtěl jsem vyjádřit snad přímo nenávist. Spíš bych řekl roztrpčení nad nepříznivými tendencemi posledních verzí. A už se nechci opakovat. Svůj názor neměním, spíš jsem si spletl adresu, poněvadž nejsem právě častým návštěvníkem fóra. Uznávám, že jsi mně usměrnil asi po právu.  Na fóru oceňuji vzájemnou podporu uživatelů systému. Užitečná pomoc, rady a vychytávky. Sem-tam se může hodit. Můj problém zde nevyřešíme. Tedy z mé strany omluva a čestný pionýrský, že do budoucna, kdyby bylo potřeba jen konkrétně, věcně a smysluplně, co je v možnostech fóra.

Odpověď na téma

Reklama

Reklama