Nastavení prostředí SolidCam

Autor
Příspěvky

8. 4. 2022 v 9:27

Nastavení prostředí SolidCam #82788

Martin Šíma
Účastník
3 příspěvky

Dobrý den. Může mi prosím někdo poradit jak nastavit pracovní prostředí viz přiložené foto. Kolega co tu byl přede mnou měl nastaveno dle 2. fotky, ale mě by více vyhovovalo nastavení dle 1. fotky. Pokud jdu do nastavení, abych prostředí upravil, zobrazí se mi nastavení dle 1. fotky. Jakmile dám OK, zobrazí se nastavení dle 2. fotky. Tak už nevím jak nato. Děkuji za každou radu.

Martin

Přílohy

8. 4. 2022 v 10:24

Odpověď na: Nastavení prostředí SolidCam #82791

radecek.ik
Moderátor
377 příspěvků

ahoj, chybí ti zobrazený CommandManager. buď zmáčkni F10 nebo běž do menu Zobrazit > Panely nástrojů > Zapnout CommandManager

8. 4. 2022 v 11:45

Odpověď na: Nastavení prostředí SolidCam #82794

Martin Šíma
Účastník
3 příspěvky

Děkuji. To sem také zkoušel a výsledek je viz foto posloupně za sebou jak postupuji. Něco dělám špatně, jen nevim co.

Přílohy

8. 4. 2022 v 11:57

Odpověď na: Nastavení prostředí SolidCam #82798

radecek.ik
Moderátor
377 příspěvků

aha, ty máš swx 2017 > zkus klepnout pravým tlačítkem myši v CommandManageru na název jakékoliv záložky (např. Sestava), měla by se ti zobrazit nabídka záložek pro CM a pak si vybereš, které potřebuješ

11. 4. 2022 v 14:04

Odpověď na: Nastavení prostředí SolidCam #82806

Martin Šíma
Účastník
3 příspěvky

Děkuji. Shodou okolností sem dnes aktualizoval Solid na 2022 a co sem chtěl mam. Ještě bych se rád zeptal, jak dostat popis operací viz vyznačené místo ve foto? A Jak ho připíchnout do lišty na pevno. Když otevřu solidCAM, tak je vždy jinde.

 

Děkuji Martin

Přílohy

11. 4. 2022 v 14:38

Odpověď na: Nastavení prostředí SolidCam #82809

radecek.ik
Moderátor
377 příspěvků

musíš použít tlačítko šipky vpravo s názvem „Sbalit CommandManager“, pak si přesuneš plovoucí nabídku na požadované místo a znovu CommandManager „připneš“. nebo si nabídku zadokuj nad CM.

Odpověď na téma