Téma: PDM načítání - MůjSolidworks.cz

Autor
Příspěvky

27. 6. 2019 v 12:41

PDM načítání #76879

Michal Blovský
Účastník
4 příspěvky

Dobrý den. V naší firmě používáme PDM. Teď jsem dostal nový počítač a nastal malý problém. Stejný účet a licence, ale 3D a výkresy které jsem měl načtené u sebe na starším počítači, tak v novém neotevřu. Lze z PDM vyjet nějaký seznam dílů, sestav a výkresu které mám načtené na starém počítači? Zatím starý počítač mám u sebe a lze data zachránit a načíst. V PDM máme tisíce dílů a výkresů a ne všechny které jsem otevřel a stáhl k sobě tak jsem je zpět načetl. Lze dohledat?

4. 7. 2019 v 8:21

Odpověď na: PDM načítání #76919

john
Účastník
2 příspěvky

Dobrý den. Pokud používáte PDM Professional nebo Standard, co myslíte tím, že je neotevřete? Pokud jste je na starém PC odevzdal, tak si myslím, že není důvod, aby nešly soubory jinde otevřít. A pokud zpětným načtením myslíte odevzdání, tak je tedy nejdřív musíte na starém pc odevzdat. Vyhledat neodevzdané soubory je možné z vyhledávací karty.

4. 7. 2019 v 8:58

Odpověď na: PDM načítání #76920

Michal Blovský
Účastník
4 příspěvky

Dobrý den. Ano přesně to jsem měl na mysli. Odevzdat ty které na starém počítači nebyly odevzdané. Můžu požádat o radu jak k tomu použít vyhledávací kartu?

4. 7. 2019 v 14:14

Odpověď na: PDM načítání #76921

john
Účastník
2 příspěvky

Záleží jak moc máte upravené vyhledávací karty oproti výchozím, ale počítám, že někde na vyhledávací kartě byste mohl mít zatržítko vyhledat Vyzvednuté, a také zatržítko vyhledat Odevzdané – to samozřejmě nezatrhávat a poté zvolit že chcete vyhledat soubory vyzvednuté Vámi – my to máme jako výběr ze seznamu uživatelů.

Odpověď na téma

Reklama

Reklama