Téma: pozicie v reze_pri zvaranej konstrukcii - MůjSolidworks.cz

Autor
Příspěvky

15. 8. 2009 v 19:29

pozicie v reze_pri zvaranej konstrukcii #51634

Niamal
Člen
30 příspěvků

Dobry den
Vo vykrese vytvorim rez do ktoreho chcem vlozit pozicie.. je to zvarenec ale pri odkliknuti pozicie sa stale zobrazi len cislo 1. V ostatnych pohladoch tento problem nemam.
Milan Michalek
Dakujem

2. 11. 2009 v 14:52

Re:Re: pozicie v reze_pri zvaranej konstrukcii #53166

Anonymous
Člen
318 příspěvků

mám ten samý problém, pokud někdo ví, prosím poraďte

3. 11. 2009 v 9:06

Re:Re: pozicie v reze_pri zvaranej konstrukcii #53167

lapip
Člen
98 příspěvků

A máš vloženou tabulku přířezů?

11. 11. 2009 v 9:51

Re:Re: pozicie v reze_pri zvaranej konstrukcii #53168

Anonymous
Člen
318 příspěvků

Ahoj, tabulku přířezů mám vloženou, pozicuje to v pohodě, akroád v těch řezech to pořád píše poz. 1

15. 11. 2009 v 16:58

Re:Re: pozicie v reze_pri zvaranej konstrukcii #53169

Niamal
Člen
30 příspěvků

tento problem som vyriesil,,, jednoducho treba dvojklikom oznacit pohlad z ktoreho je robena tabulka prierezov alebo pripadny detail a potom to funguje
Milan Michalek

Odpověď na téma

Reklama

NABÍDKA PRÁCE

Reklama