Problém s vycentrováním modelu na střed videa
19. 10. 2013 v 21:16
Problém s vycentrováním modelu na střed videa #52286
sendak
Člen
6 příspěvků
Dobrý den,
mám problém při vytvoření videa z pohybové studie a použítí třeba izometrického pohledu mám model ve videu v pravém dolním rohu a půlka ho chybí, nevíte kde se dá nastavit aby model byl neustále uprostřed videa ve všech základních pohledech?
Děkuji
20. 10. 2013 v 19:58
Re:Re: Problém s vycentrováním modelu na střed videa #55364
M – by stacilo
Účastník
352 příspěvků
Když pohybovou studii prohlížíš (pouštíš animaci) tak jede normálně, nebo také odskočí do rohu? Jestliže ano, pak si nastav pohled, který potřebuješ, a v pohybové studii prvým myšítkem klikni na tečku u „orientace a pohledy kamery“ a vyber „nahradit klíč“.
21. 10. 2013 v 4:40
Re:Re: Problém s vycentrováním modelu na střed videa #55365
sendak
Člen
6 příspěvků
Pokud si pustím animac v Solidu tak je zobrazena jak má, ale pokud uložím video tak je posunuté mimo střed, nastavuji formát 16:9.
21. 10. 2013 v 6:23
Re:Re: Problém s vycentrováním modelu na střed videa #55366
alda
Účastník
233 příspěvků
Mohlo by to mít něco společného s levym panelem (strom historie), když ho skryjete (těmi třemi šipečkami nad sebou na svislé liště) tak by to mohlo pomoci?
21. 10. 2013 v 8:40
Re:Re: Problém s vycentrováním modelu na střed videa #55367
sendak
Člen
6 příspěvků
ano máte pravdu! je to tím panelem, Děkuji
27. 10. 2013 v 8:08
Re:Re: Problém s vycentrováním modelu na střed videa #55368
sendak
Člen
6 příspěvků
Ještě se Vás zeptám, nechci zakládat nové vlákno, pokud vytvářím animaci a otáčí se mi model kolem jedné osy, tak bych potřeboval nastavit osvětlení tak, aby by model nasvětlen ze všech stran nikoliv jen z jedné a z druhé byl celý tmavý (jako ve stínu). Přidal jsem si kuželová světla ze 3 stran + ze shora na model a není to ono, potom jsem všechna světla vypnul a zesvětlil prostředí na hodnotu 0,6, což vypadá pěkně ale po uložení animace je model nasvětlen pouze z jedné strany. Neexistuje nějaká šablona na použití osvětlení? Nebo jak si mám nastavit světla aby model byl osvětlen ze všech stran stejně.
Děkuji
Odpověď na téma
Nejnovější články
-
Pozvánka na seminář o trendech ve výrobním průmyslu
-
Jak zefektivnit procesy v podniku
-
Podpora vzdělávání v roce 2023
-
Nálepky v SOLIDWORKSu #4: Model krabice
-
Nálepky v SOLIDWORKSu #3: Model krabice
-
Nálepky v SOLIDWORKSu #2: Model krabice
-
Nálepky v SOLIDWORKSu #1: Úvod
-
Představujeme program konference 3DEXPERIENCE World 2023
-
SOLIDWORKS 2023: Přepisování v kusovnících
-
Hlasujte pro Top Ten vylepšení SOLIDWORKSu 2024
Přidávat odpovědi k tématu mohou pouze přihlášení uživatelé.
Chcete-li napsat odpověď, přihlaste se nebo se zaregistrujte.