Téma: Vložit profil - MůjSolidworks.cz

Autor
Příspěvky

21. 7. 2022 v 8:59

Vložit profil #83436

Izzy
Účastník
140 příspěvků

Dobrý den ahoj
Potřebuji vložit nový profil. (Bosch profil).

Podle video návodu na Youtube se mi to nedaří.
-Jak uložit skicu
-Co vše musí obsahovat
-Kam a za jakých podmínek má být umístěna

Lukáš

21. 7. 2022 v 9:02

Odpověď na: Vložit profil #83437

radecek.ik
Moderátor
428 příspěvků

19. 10. 2022 v 12:26

Odpověď na: Vložit profil #84022

Izzy
Účastník
140 příspěvků

Ahoj

pokud dělám knihovnu profilů, musím všechny konfigurace směřovat jen z jedné skici? Pokud dělám více skic tak to nabude fungovat?

  • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 6 měsíci uživatelem Izzy.

19. 10. 2022 v 15:26

Odpověď na: Vložit profil #84024

Tomes
Moderátor
85 příspěvků

Ahoj,

v souboru profilu (.SLDLFP) může být více skic, ale pouze jedna z nich může být nastavena jako knihovní (pravé tlačítko ve stromě FeatureManager na skicu a volba Přidat do knihovny). Pokud nastavíš u více skic, tak ti profil nepůjde použít.

20. 10. 2022 v 8:06

Odpověď na: Vložit profil #84025

Izzy
Účastník
140 příspěvků

Děkuji za radu.

Ještě mi prosím poraď. Mám spoustu skic s různými profily (v jednom dílu). Jak je dát do té jedné a udělat parametry. Skici jsou rozdílné.

Snad mě chápeš. 🙂

20. 10. 2022 v 9:09

Odpověď na: Vložit profil #84026

Tomes
Moderátor
85 příspěvků

Ahoj,

můžeš přejít do editace skici, vybrat entity, které potřebuješ a zkopírovat pomocí příkazu CTRL + C. Potom přejdeš do editace jiné skici (té finální) a tam vložíš entity přes CTRL + V. Následně si přidáš vazby a kóty jak potřebuješ.

Případně si můžeš vytvořit blok, ten si uložit jako externí soubor a do jiné skici vložit. Více o blocích najdeš zde: https://help.solidworks.com/2023/czech/solidworks/sldworks/c_blocks_top.htm.

20. 10. 2022 v 9:24

Odpověď na: Vložit profil #84027

Izzy
Účastník
140 příspěvků

Potřebuji udělat aby se mi profily měnily pomocí konfigurace. Jako že v každé konfiguraci bude skica obsahovat jiný profil.

20. 10. 2022 v 9:26

Odpověď na: Vložit profil #84030

Izzy
Účastník
140 příspěvků

Vše aby bylo v jednom souboru.

Ale myslím že to nepůjde každý profil bude muset být asi zvlášť.

Prosím o radu

20. 10. 2022 v 9:32

Odpověď na: Vložit profil #84031

Tomes
Moderátor
85 příspěvků

Ahoj,

konfigurovat v takovém případě můžeš rozměry, ale ne rozdílné profily. Budeš muset mít pro každý profil vlastní soubor s jednou skicou. Následně můžeš přidat konfigurace, pokud bys chtěl měnit rozměry skici.

20. 10. 2022 v 13:05

Odpověď na: Vložit profil #84032

Izzy
Účastník
140 příspěvků

Ahoj

Moc děkuji tak nějak jsem si to myslel. 🙂

Odpověď na téma

Reklama

Reklama