Klasické zobrazení

Vypnutí tečných hran ve výkrese

Úvod Obsah fóra SolidWorks Výkres Vypnutí tečných hran ve výkrese

Toto fórum obsahuje 10 odpovědí a 3 diskutujících a naposledy bylo upraveno uživatelem pepe Profile photo of pepe před 10.2.2016 23:00.

  • Autor
    příspěvky
  • Vypnutí tečných hran ve výkrese
    Citovat #62877
    toskano
    Účastník
    16 příspěvků

    Zdravím všechny,

    Přešel jsem z SW 2010 na 2015, u 2010 jsem si v nastavení výkresu zaškrtl tečné hrany odstraněné. Tady u 2015 nemohu nikde najít ve vlastnostech dokumentu nastavení pro tečné hrany odstraněné.

     

    Víte někdo jak nastavit trvale tečné hrany odstraněné pro výkres ? Předem děkuji nějaké dobré duši za radu.

     

    Tomáš B.

    Vypnutí tečných hran ve výkrese
    Citovat #62895
    .rf.
    Účastník
    417 příspěvků
    Přílohy
    1. Tecne_hrany.png (28 kB)
    Vypnutí tečných hran ve výkrese
    Citovat #62902
    toskano
    Účastník
    16 příspěvků

    Fakt že jo. Nechápu, že jsem to předtím neviděl. Děkuji mnohokrát za radu 🙂

     

    Ještě bych měl jeden dotaz 🙂

    ve 2010 mi při sčítání nebo odečítání v inteligentní kótě fungovala desetiná čárka na NUM klávesnici. Ve 2015 musím používat pouze tečku nad klávesou ALT.   Je možno si to taky přenastavit?

    Vypnutí tečných hran ve výkrese
    Citovat #62903
    .rf.
    Účastník
    417 příspěvků

    S tím nemám problém. Zkuste zkontrolovat nastavení oddělovače.

     

    Přílohy
    1. Oddelovac.png (37 kB)
    Vypnutí tečných hran ve výkrese
    Citovat #62917
    pepeProfile photo of pepe
    Účastník
    682 příspěvků

    Zkus taky mrknout na nastavení prostředí Windows viz obrázek

    Výstřižek

    Vypnutí tečných hran ve výkrese
    Citovat #62918
    pepeProfile photo of pepe
    Účastník
    682 příspěvků

    TEn desetinný oddělovač atd je pod tlačítkem Další nastavení…

    Vypnutí tečných hran ve výkrese
    Citovat #62946
    toskano
    Účastník
    16 příspěvků

     

    Tak nastavení jsem zkontroloval a zdá se mi být správně…

    oblast a jazykSW nastavení

    Vypnutí tečných hran ve výkrese
    Citovat #62947
    toskano
    Účastník
    16 příspěvků

    Pro příklad uvedu jak mi SW sčítá v inteligentní kotě.

     

    SW1

    Ve starší verzi SW mi sčítání a odečítání na NUM klávesnici fungovalo bez problému.

    V případě, že Vás nic nenapadne tak i tak děkuji mnohokrát za ochotu poradit 🙂

    Vypnutí tečných hran ve výkrese
    Citovat #62952
    pepeProfile photo of pepe
    Účastník
    682 příspěvků

    ještě bych snad doporučil stáhnout komplet instalační data pro solidworks a pak stávající instalaci odebrat, restart pc + instalace z komplet stažených dat… jinak asi nevím.. co je to za verzi a SP?

    Vypnutí tečných hran ve výkrese
    Citovat #62958
    toskano
    Účastník
    16 příspěvků

    Verze:

    SW verze

    S reinstalem zatím počkám…. Pomalu si to na zvykám 🙂

     

    Vypnutí tečných hran ve výkrese
    Citovat #62961
    pepeProfile photo of pepe
    Účastník
    682 příspěvků

    dovolím si zrecyklovat příspěvek který jsem tu už párkrát použil silně doporučuju si na nic nezvykat a udělat vše podle návodu. v lepším případě si rovnou komplet stáhni 2015SP5 a trojku vyhoď do … koše 🙂

    Ahoj,

    v poslední době to bylo u nás ve firmě celkem ožehavé téma, problémy nám pomohla vyřešit technická podpora. Dovolím si použít část obsahu emailu od technika technické podpory, snad to nebude vadit.

    Předpoklady:
    – na PC je nainstalována aktualizace KB3072630 (aktualizaci najdete v operačním systému Windows: Ovládací panely > Programy > Programy a funkce a zde vlevo nahoře položka Zobrazit nainstalované aktualizace)
    – byla provedena instalace či reinstalace/oprava SWX po datu 14.7.2015

    Možné symptomy:

    – nefunkční rovnice 
    – nekompletní seznam doplňků/add-ins v SolidWorks
    – po ukončení SolidWorks se neukončí proces swvbaserver.exe > ten se pak v procesech vyskytuje vícekrát
    – při kliknutí na složku Toolbox v podokně úloh se objeví chyba: Toolbox Failed to create ToolboxLibrary object
    – při načítání některých sestav se objeví chyba: Nelze načíst SolidWorks DLL: GdtAnalysisSupport.dll
    – různé chybové hlášky při kopírování projektu (týkají se různých knihoven)
    – ve Windows průzkumníků chybí nabídka SolidWorks pod pravým tlačítkem myši

    Řešení a postupy:

    1. Odinstalovat SWX
    2. Odinstalovat KB3072630
    3. Restartovat PC
    4. Nainstalovat SWX

    Myslím, že je to i tvůj případ, snad ti rada pomůže problémy vyřešit.

    Ahoj

Zobrazeno: 1 až 11 (z 11 celkem)

Odpověď na: Vypnutí tečných hran ve výkrese

Přidávat témata do fóra mohou pouze přihlášení uživatelé.

Chcele-li přidat nové téma, nebo se zaregistrujte.